sobota 18. září 2010

Den 18. Podzimní relax

Dopoledne ve sboru, po obědě chvilka odpočinku, Barunce prý není nějak dobře, a tak si jde docela ochotně lehnout, nakonec usíná i Kubula s mužem. 
 
Já si krátím chvilku vystřihováním flanelových zvířátek. Objevili jsme je při vyklízení skříní v dětské školce před začátkem školního roku, a tak jsem je vzala domů, že je vystříhám, ať je s dětmi můžeme používat.
 
 
Konečně se spáči probouzejí, svěží a odpočatí a po svačince vyrážíme k babičce a dědovi. V sobotu tu bývají i švagrovci s neteřemi a s těmi se děti rádi vidí. Jdeme pěšky, je krásně, tak proč se neprojít. Míříme směrem k LOMU. Je tam opravdu krásně a děti si nejvíc užívají házení kamenů do vody, tedy alespoň do té doby, než jeden skončí Kubovi na hlavě. Já si užívám focení.
 
  
 
Cestou z lomu se ještě zastavujeme u ohrady s koňmi a pak už  to máme k babičce, co by kamenem dohodil.
 Tam už jsou všichni u ohně, a tak se k nim přidáváme. Nejspíš je to letos naposled.
Krom tradičního opékání zahrabáváme do popela brambory. Děti to ještě neznají. Nakonec stejně většina zbyde na nás, slupka od popela dokáže odradit, ale když ji maminka obere, posolí a omastí  pochoutku máslem, jak najednou chutná:-).
Dobrou chuť!
Večer, znaveni, jsme nakonec rádi, že nás švagrovci vezmou domů autem a nemusíme unavené děti táhnout domů pěšky. Dnešní den se vážně povedl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ať už jste se sem dostali jakkoli, pokud se Vám zde líbí, Váš komentář mne vždy potěší :-).
Krásný den přeje
Kopretina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...