úterý 9. února 2010

Pohodový den

Bára má celý týden jarní prázdniny. Školka má zavřeno. A tak se užíváme navzájem. Dnes je na rozvrhu výlet do města. No, výlet, v plánu je lékárna, pár obchodů, a taky potřebujeme ze pár věcí kvůlivá karnevalu, které tady neseženeme. 

Vyrážíme po obědě, s Kubou v kočárku(doufám, že usne) v jednu hodinu autobusem - cesta trvá asi půl hodiny. Kuba usíná až když už přijíždíme do města. Fajn. Obcházíme obchody, kupujeme, co je třeba. K.se budí. Malá svačinka. Dětí. Na mě nezbylo. Další obchody. Pomalu se blíží pátá hodina, zavírací hodina většiny obchůdků, v půl šesté nám jede autobus domů.

Honem ještě mířím do prodejny zdravé výživy, rabuji z lednice zboží domů do zásoby:-) a protože už hlady šilhám, z kočárku se se stupňující naléhavostí ozývá: "rohlík" a druhé dítko by prý taky rádo něco pojedlo, neodolám a beru ještě tři velké celozrnné koláče se švestkami, které se na nás přímo smějou. Občas je kupujeme. Jsou vynikající. Natožpak když má člověk hlad jako vlk. Sedíme v autobuse, který nás veze domů a cpeme se koláčema. Všichni tři. 

Po návratu domů jsme švestkové vousy umyli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ať už jste se sem dostali jakkoli, pokud se Vám zde líbí, Váš komentář mne vždy potěší :-).
Krásný den přeje
Kopretina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...