pátek 14. ledna 2011

Hádanka

Co je to?
Rozuzlení:-)
Musím říci, že jste mne, děvčata, příjemně překvapily:-). Tipovaly jste vesměs správně, ale za vítěze vyhlašuji RADKU:-).  Je to totiž opravdu POKUS o chleba, chlebem bych to nenazvala. Domácí pekárnu nevlastním, tudíž jsem ho pekla v troubě, což mi přijde náročnější než naházet přísady do robota, který  pak přípravu i upečení obstará sám. Celkově se jedná o můj již druhý pokus, ten první se uskutečnil před několika lety a po totálním neúspěchu jsem další snahy o upečení voňavého a hlavně poživatelného bochníku odložila na neurčito. Čas uzrál a já to skusila znovu. Tentokrát už dílo vypadalo trochu jako chleba, který můžete koupit v obchodě a dokonce voněl jako chleba. S poživatelností už to bylo horší. Barunka  jen ochutnala,  já jsem kus snědla řádně posolený a namazaný vrstvou másla, aby lépe klouzal do krku a Kuba se do něj statečně pustil a žvýkal ho jen tak. Jen co seberu odvahu, pustím se do něj znova. Do třetice už se to musí povést!
A nakonec ještě jedno foto šmudly zápasícího s tou mou "podešví" :-)

7 komentářů:

  1. Taky typuju chléb náš vezdejší :o) A to je dost divný, že si pamatuju co to chleba je, páč už půl roku jím místo chleba kedlubny :oDDDD

    OdpovědětVymazat
  2. Také soudím, že se jedná o pokus o upečení chleba.
    Zdravím.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych tipovala chleba, ale ne z pekárny, ta nedělá tak jasnou kurečku, takže z domácí trouby z pekáčku?

    OdpovědětVymazat
  4. Naprostý souhlas s tím, že upéct chleba vlastnoruč je mnohem složitější.. Vzhledem k tomu, že jsem hrdým vlastníkem pekárny, tak si smlsáváme na domácím docela často, ale pokud by měl být z trouby, tak by byl pravděpodobně taky jednou za pár let... Každopádně to chce zkoušet, a on se jednou povede ten ideální:-)

    OdpovědětVymazat

Ať už jste se sem dostali jakkoli, pokud se Vám zde líbí, Váš komentář mne vždy potěší :-).
Krásný den přeje
Kopretina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...