úterý 22. června 2010

Den za dnem

Tak nějak běží den za dnem a já nevím, o čem psát. Vlastně, vím, ale tak nějak si to uchovávám v sobě. Pro někoho obyčejné dny, přesto plné neobyčejných okamžiků, které se už nikdy v životě nebudou opakovat. Asi to tak má být. Barunka zrovna tuhle poslouchala Malého Prince a mně stále v uších zní slova lišky: "Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné." Chtěla bych taky vidět srdcem...

4 komentáře:

  1. Kopretinko, to je fajn tě tu zase "potkat",...věřím, že se brzy "rozkoukáš", někdy je pro mě zdánlivě jednoduchá věc nejtěžší..pevně stát a čekat na Něj. Mějte se moc hezky, myslím na vás :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, to znám, někdy se zdá, že jsou dny stejné obyčejné...Pak se něco semele, je sice o čem psát, ale zase toužím po těch obyčejných všedních dnech, které si jen tak plynou...

    OdpovědětVymazat
  3. Maly princ je pro me jedna z nejkrasnejsich knizek. Cetla jsem tvuj blog cely, a myslim si, ze ty vidis srdcem, jinak bys takhle hezky nedokazala psat a jinak bys neresila ty problemy, co te potkaly. Protoze ty se lepi jen na ty, co vidi srdcem. Ja tohle obdobi mela minuly rok, nejhorsi obdobi z meho zivota, jednou o tom napisu. Drzim ti moc a moc pesti Kopretino!!!

    OdpovědětVymazat
  4. MiJo, díky, občasné krize a pak zase hledání, jak dál, co je v životě vlastně důležité, a přitom je to tak jasné,taky to určitě znáš, viď.

    Moniko(od Járy)jo, život v poklidu, ale přesto v tom nemusí být stereotyp. Ale to u vás rozhodně nehrozí.:-)

    Moni, díky.Podařilo se mi koupit audi nahrávku(2cd) Malého prince a jsem moc ráda, že si ho takhle i Barunka oblíbila.A těším se, až objeví jeho moudrost a hloubku toho, co sděluje, až bude větší. Já se skrz tvůj blog právě prokousávám, píšeš moc hezky a hlavně to, že je to vše skutečné, to mne dostává. Na fotkách s bříškem ti to moc sluší.

    Janka

    OdpovědětVymazat

Ať už jste se sem dostali jakkoli, pokud se Vám zde líbí, Váš komentář mne vždy potěší :-).
Krásný den přeje
Kopretina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...