neděle 28. září 2008

Slunečný víkend


V pátek navečer dorazil manžel domů z práce, a tak si užíváme společný víkend celá rodina. Po hodně, ale opravdu hodně dlouhé době jsme si udělali pěkný večer ve dvou. Tedy ne že bychom měli možnost vyrazit někam ven, ale doma to taky nebylo špatné. (Ten klid, když obě děti usnou...(-:) S dvěmi dětmi je to opravdu náročnější. Kdo by to byl býval řekl, :-). Jen tak pro představu - pro ty, které to teprve čeká:

Přes den nemáte šanci být ani chvilku o samotě.(Ledaže se vám podaří udat děti porucebyvší babičce). Poté, co se podaří děti nejen uložit ke spaní, ale dočkat se i toho, že konečně usnou, je už člověk sám zralý do postele, a to výhradně a pouze za účelem spánku.

V sobotu odpoledne jsme vyrazili na návštěvu k babičce a dědovi (oba skolil nějaký bacil) a neděli jsem využila k práci na zahrádce, zatímco mladší dítko spalo venku v kočárku a starší sledovalo s tátou závody F jedniček:-). Vyšli jsme si i na procházku, cestou jsme nasbírali pár kaštanů na zvířátka a skončili na hřišti.


Sluníčko se rozhodlo, že nás ještě trochu zahřeje svými paprsky, než přijde konečně zima, a tak musím říct...tento víkend byl opravdu podařený. Jedinou jeho vadou bylo to, že uběhl až příliš rychle a v neděli večer jsem už byla s dětmi opět sama...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Ať už jste se sem dostali jakkoli, pokud se Vám zde líbí, Váš komentář mne vždy potěší :-).
Krásný den přeje
Kopretina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...