pondělí 30. března 2009

První jarní ze zahrádky


Dnes jsme konečně byly na zahrádce podívat se, jak to tam po zimě vypadá. Jaro už je opravdu tady. Úžasné, jak se tyhle dvě křehké bledulky prodraly skrz suchý list...

čtvrtek 19. března 2009

sobota 14. března 2009

Za daňky


Jsme sice doma sami, ale odpoledne jsme vyrazili se známými na procházku, k místu, kde jsme ještě nebyli. Kousek od nás jsou totiž k vidění daňci. Jen tam budeme muset ještě někdy znovu, zrovna tentokrát se nechtěli moc ukazovat, fotila jsem na dálku z ruky a bylo to znát :-(.

pátek 13. března 2009

Pátek třináctého

Ne, nevěřím na pověry.
Nerozhodí mne černá kočka běžící přes cestu, neklepu na dřevo a číslo 13 je mé oblíbené.
Jen mne zrovna dnes nepotěšil jeden telefonát. M. se z Německa nevrací domů, ale jede do Španělska.
Tak zase další víkend bez táty.

čtvrtek 12. března 2009

Sněhulák, to je pán...


...náš je z vaty udělán.
Pomalu se blíží jaro, chystáme se vyměnit zimní výzdobu za jarní. Tak jedna dokumentační. Sněhuláček, kterého jsme vyráběly spolu s Bárou.

středa 11. března 2009

Pozor, jedu!


Dnes sem musím dát tuhle. Kuba a jeho první krůčky vpřed. Mrzí mne, že nemám lepší, myslela jsem si, že jsem ho i vyfotila, ale mám jen video, takže fotka je z něj, tím pádem v né moc dobré kvalitě.

Taky jsme ještě postavily s Bárou v obýváku stan. Praskla nám sice jedna tyč, ale stan stojí - a oba si ho opravdu užili :-)

úterý 10. března 2009

pondělí 9. března 2009

Snídaně

Tak se u nás včera snídalo, jen co jsem se otočila ke kuchyňské lince, Kuba vylezl ze sedačky na stůl a obsloužil se. :-)
M. volal, že večer přijede domů a ráno bude pokračovat v cestě. Je večer, jsem s Kubou v pokoji.
Klika cvakla, dveře letí,.. táta vchází do dveří. A Barunka s nadšením, tak jak to umí jen děti, volá - "Mami, táta je tu, táta přijel!"

Tak bych jí přála, aby s ní táta mohl být víc než jeden, dva dny v týdnu. Já už jsem si zvykla,že to jinak nejde, ale těm dětem to chybí moc. Vnímám to čím dál víc, jak Bára roste. Už i Kuba, když táta přijede, hned leze k němu, šplhá nahoru a položí si hlavu na jeho rameno, jde vidět, že ho rád vidí...

pátek 6. března 2009


Dnes ráno sám o sebe začal prvně Kubík dělat Paci, paci - zrovna když má táta svátek. Taky má venku čtyři zuby, jsem se v noci moc nevyspala.
Dopoledne jsme dědu vezli do nemocnice na rtg, děti v autě usnuly a já si pak na parkovišti při čekání taky zdřímla.
Tenhle víkend sami nebudeme, M. se vrací z Itálie a večer dorazí domů. Těšíme se moc.

čtvrtek 5. března 2009

Nová postel


Už nějakou dobu jsme měli v plánu udělat z ložnice dětský pokoj, termín uskutečnění tohoto plánu však závisel na tom, až bude hotová nová patrová postel. No, z plánovaného vánočního překvapení se stal skoro dárek k prvnímu jarnímu dni.
Dnes konečně dorazil truhlář a pustil se do práce. Bára mu asistovala - smíchala mu všemožné šrouby, které měl v bedně. Než skončil s montáží, bylo půl osmé večer, tak jsem uložila děti, trochu poklidila a zbytek dáme do kupy zítra. Ať je to hotovo, než se M. vrátí.

středa 4. března 2009

Začínáme znakovat

Když jsem o znakování s miminky či batolaty slyšela poprvé, zaujalo mne to, ale s Bárou jsme se tenkrát už bez problémů domluvili slovně, a tak jsem se o to více nezajímala. Snad jen že jsem nahlédla v obchodě do knihy s tímto tématikou.

Teď jsem se k tomu dostala znovu a rozhodla se, že to zkusím. Jsem fakt zvědavá, jak nám to půjde.

Pokud by to někoho zajímalo více, dávám sem odkaz,ze kterého jsem čerpala já:
http://www.znakovanismiminky.cz

úterý 3. března 2009

Ve vlaku


Dnes jsme jely s Bárou na rehabilitaci, naposledy. Pak jsme se stavily ve městě, měla jsem pro ni v galanterii vybranou zástěrku, tak si alespoň sama vybrala barvu, která se jí líbíla.
Auto jsme pak jsme odvezly do servisu na technickou. Mašinky a vlaky u nás vedou, takže moje představa o zpáteční cestě autobusem byla rázně zamítnuta. Domů se jelo vlakem.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...